It Ain’t Me – Kygo & Selena Gomez gitaarles. Met deze les kun je het intro van het nummer It Ain’t Me van Kygo & Selena Gomez met eenvoudige akkoorden leren spelen. Succes!

Ik geef gitaarles aan leerlingen van alle leeftijden uit Leusden, Amersfoort en omstreken. Een proefles tegen de helft van de prijs kun je hier aanvragen!

It Ain’t Me – Kygo

It Ain’t Me is een nummer van de Noorse DJ Kygo, in samenwerking met de Amerikaanse zangeres Selena Gomez, uitgebracht op 17 februari 2017 door Sony en Ultra, als eerste single uit Kygo’s tweede studio-album.
Het lied is geschreven door Kygo, Gomez, Andrew Watt, Brian Lee en Ali Tamposi. Het is geproduceerd door Kygo, Watt, Ben Rice en Louis Bell. Het als “tropical house song” te typeren ‘It Is not Me’, bevat een akoestische gitaarlijn en een opbouwende arrangement in het refrein met pulserende piano notities, bas, synthesizers, vingers en panfluitmelodieën.
Gomez zingt het couplet in een enigszins schorre stem, terwijl in het refrein haar zang wordt teruggebracht tot herhalende lettergrepen.
De teksten van het lied zijn nostalgisch van aard en vertellen over een verleden relatie die door onder andere alcoholisme wordt verwoest. Het haalde in veel landen de top 10, waaronder Nederland, de Verenigde Staten, Canada, Israël en België.

Chat openen
Scan de code
Hoi! Leuk dat je geïnteresseerd bent in gitaarles. Kan ik je helpen?