Despacito – Luis Fonsi gitaarles. Met deze les kun je het nummer Despacito van Luis Fonsi met eenvoudige akkoorden leren spelen. Succes!

Ik geef gitaarles aan leerlingen van alle leeftijden uit Leusden, Amersfoort en omstreken. Een proefles tegen de helft van de prijs kun je hier aanvragen!

Despacito – Luis Fonsi

“Despacito” is een nummer van de Puerto Ricaanse zanger Luis Fonsi met de eveneens Puerto Ricaanse rapper Daddy Yankee. Het nummer kwam uit in januari 2017 en groeide en stond vervolgens op nummer 1 in de hitlijsten van onder andere Nederland, Duitsland, Zweden en de Verenigde Staten. Despacito werd mede succesvol door de officiële remix, waar de Canadese zanger Justin Bieber op te horen is.

Luis Fonsi (San Juan, 15 april 1978) is een zanger en acteur uit Puerto Rico, die gedeeltelijk opgroeide in de Verenigde Staten. Zijn volledige naam luidt Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero. Fonsi werd in Nederland en Vlaanderen vooral bekend door zijn nummer Despacito met Daddy Yankee en de remix daarvan met Justin Bieber.

Fonsi werd geboren in San Juan, Puerto Rico, maar verhuisde al op zijn tiende naar de Amerikaanse staat Florida. Hij is de oudste van drie kinderen. Hij heeft een jongere broer Jean en jongere zus Tatiana. Op het moment van de verhuizing kon Luis nog geen woord Engels, maar hij leerde de taal snel. Na de middelbare school ging hij muziek studeren aan de Florida State University. Deze studie rondde hij met goede beoordelingen af.

Bron: Wikipedia

Chat openen
Scan de code
Hoi! Leuk dat je geïnteresseerd bent in gitaarles. Kan ik je helpen?